4 OUT OF 5 POWDER EXPERIENCE

4 dagen poeder liftbereik

rustdag in de Tauern Spa!

Locatie: Kaprun & omgeving
Data: 10 - 16 maart
Prijs per persoon: €795

Wil jij genieten van verse poeder sneeuw? Tijdens onze 4 out of 5 powder experience kun je op een veilige manier heerlijk skien of snowboarden buiten de pistes onder begeleiding van een professionele gids!

Jij zoekt samen met de gids iedere dag de ideale poeder op. We maken gebruik van de Salzburger Superskicard, daarom hoeven we ons niet te beperken tot één skigebied, maar zoeken we het gebied in de buurt van Kaprun met de beste poeder. Denk hierbij bijvoorbeel aan Saalbach-Hinterglem, Zel am See, Maria Alm en Dienten.

De gids geeft je trainingen in het rijden van de perfecte lijn en de techniek hiervoor! Er gaat zowel een gids voor de skiërs, als voor de snowboarders mee. Deze experience is dus mogelijk voor iedereen!

Wat verwachten we van je niveau?

 • Je basis skills op snowboard/ ski’s moeten van danig niveau zijn dat je goed de pistes af komt.
 • Je basisconditie moet oke zijn, we zullen poeder rijden in het liftbereik, maar er zullen soms korte stukken gelopen worden om de mooiste poeder te kunnen bereiken.
 • Gebruik van offpiste/all mountain ski’s/snowboards en drie-eenheid (lawinepieper, sonde & schep) zijn verplicht. We raden aan om aanvullend een airbag te dragen.

De week wordt naast het knallen off-piste lekker relaxt. We verblijven op basis van half pension en naast trainen naast de pistes en genieten van de sneeuw zal er een rustdag zijn. Op deze dag kun je zelf bepalen wat je gaat doen. Wij raden aan om je lichaam tot rust te laten komen in de beroemde Tauern Spa in Kaprun. Hier kan je lekker bijkomen van de intensieve dagen buiten de piste en je opladen voor de dagen die nog volgen.

Ben je enthousiast geworden over deze reis? Schrijf je dan snel in!

Tijdens de 4 out of 5 powder experience wordt serieus en met veel plezier getraind buiten de pistes. Dagelijks vertrekken we na het ontbijt naar het gebied met de beste poeder op dat moment. Na een aantal geweldige powder runs zullen we een leuk restaurant aanbevelen, het is natuurlijk aan jou of je met de groep wilt lunchen. Na de lunch herhalen we de beste runs of gaan we op zoek naar een vers stuk maagdelijke poeder! Aan het eind van de dag zoeken we een leuke bar op om na te genieten van de geweldige lijnen en pakken we een drankje.

Voorbeeld van een dag:

8.00 Ontbijt

9.00 vertrek naar de beste poeder

9.30 poeder rijden

12.30 lunch

13.30 poeder rijden

15.00 barretje/vrij skiën/boarden

In de middag nagenieten van een mooie dag.

19.00 Diner

20.30 Lawinecursus / Drankje aan de bar

Begeleiding en advies voor en tijdens de skills week!

6 overnachtingen in 2- of 3-persoonskamers op basis van half-pension

4 dagen begeleiding van professionele gids(en)

Lawinetraining theorie & praktijk

Wax en slijpclinic

Gezellige groep waarmee je in de avond een drankje kunt doen!

Salzburgersuperkipas 5, 6 of 7 dagen (tussen €251 en €310)

Verhuurmateriaal (off-piste ski’s, snowboard, lawineset, airbag, etc.)

Meer overnachtingen

privékamer

Ski- en snowboardgidsen

Tijdens de 4 out of 5 powder experience nemen onze gidsen je mee naar de mooiste poeder in de omgeving van Kaprun. Met de Salzburgersuperskicard kunnen we naar omliggende gebieden zoals, Dienten, Saalbach-Hinterglemm en Zell am See.

Accomodatie

Wij hebben een super relaxte accommodatie geregeld op basis van half-pension. Na een heerlijke dag in de poeder lekker relaxen dus!

Reis

Reis samen met andere deelnemers of neem de trein of het vliegtuig. Heb je vragen? We adviseren je graag over de reis!

Inschrijven!

  Voornaam + achternaam*

  e-mail*

  telefoonnummer*

  Aantal personen

  Welke reis

  Opties
  skipas (aantal dagen kun je later bij ons aangeven)verhuurmateriaalextra overnachtingprivé-kamer

  Vragen of wensen